جستجو



منوی اصلی
منوی اصلی
مطالب سایت
دیگر بخشها
بخش کاربری
بخش خبری
امکانات سایت

پیغام کوتاه

فقط کاربران عضو سايت ميتوانند پيغام کوتاه ارسال نمايند لطفا وارد سيستم شويد يا اينکه عضو شويد.

مطالب تصادفی

عکاسی با اندروید
[ عکاسی با اندروید ]

·انتشار اپلیکیشن "گالری‌گردی"
·دوربین خارق العاده Wondershare PowerCam
·دوربین حرفه ای AtHome Camera - Home Security
·عکاسی در شب Night Video Recorder Camera
·Phogy 3D Pro 1.20 ایجاد عکس سه بعدی
·ادغام تصاویر با یک دیگر Superimpose 1.8
·دوربین لوموگرافی Lomo Camera 3.8.7
·ثبت تصاویر پشت سر هم با Burst Mode Camera
·رتوش تصاویر با Visage Lab PRO

مشتري تبليغات
ورود:
رمز عبور:
 

آخرین ارسالها
کل موضوعات 6
کل ارسال ها 16
کل بازديد ها 497529
کل پاسخ ها 10
کل اعضا 541
آخرين 20 ارسال انجمن

عکس های پرتره بهتری بگیریم
ارسال شده توسط babakshaabani در مورخه : سه شنبه، 28 بهمن ماه ، 1393

فراخوان نمایشگاه مجازی در سایت آ
ارسال شده توسط babakshaabani در مورخه : يكشنبه، 16 آذر ماه ، 1393

هانری کارته برسون
ارسال شده توسط mahdiabbas در مورخه : چهارشنبه، 11 تير ماه ، 1393

صادقانه ترین نوع عکاسی
ارسال شده توسط babakshaabani در مورخه : چهارشنبه، 14 مهر ماه ، 1389

توصیه هایی برای عکاسی چهره
ارسال شده توسط babakshaabani در مورخه : جمعه، 19 شهريور ماه ، 1389

قوانین تالار گفتگو
ارسال شده توسط az-photo در مورخه : سه شنبه، 16 شهريور ماه ، 1389

تالار گفتمان جستجو

تبلیغات شما
فیس بوک آذ-فوتو

تبلیغات شما
درآمدی بر نظریه‌های عکاسی

مهم ترین خبرها !
آخرین بروز رسانی: سه شنبه 9 تیر 1394 ساعت: 11:43

تعداد شماره های ثبت شده تا امروز : 1810 شماره
  نخستین جشنواره ملی عکس سلامت نیشابور فروش مجموعه پک های عکس پاشا هادیان
راه های ارتباطی با آذ-فوتو
ارتباط با روابط عمومی و ارسال خبر به سایت: + info@az-photo.ir
ارتباط با مدیر مسئول (بابک شعبانی): babak@az-photo.ir
ارتباط با سردبیر (الناز فرح بخش): elnaz@az-photo.ir
ارتباط با تحریریه (سمانه سعادتیان): samaneh@az-photo.ir
ارسال مقاله به مجله الکترونیکی:
magazine@az-photo.ir
ارسال آثار به نمایشگاه مجازی:
exhibition@az-photo.ir
تلفن تماس: 09352579284 - 09147587649
+ FB.com/tabrizphoto
+ FB.com/groups/azerbayjan.photographers


اختصاصی آذ-فوتو
محسن بایرام‌نژاد: از هادي شفائيه شعر مي‌ريزد!

[بیشتر

اختصاصی آذ-فوتو
به بهانه روز جهانی عکاسی / آریادخت جهانبخشان

ادامه

*

سایت آذ-فوتو در انجام رسالت خود و در جهت بالا بردن اطلاعات عمومی و تئوریک عکاسان و باز کردن فضای تفکر عکاسی در نظر دارد روزانه مقالات تخصصی در زمینه هنر بالاخص عکس و عکاسی و عکس های مطبوعاتی از عکاسان منتشر کند.

لذا خواهشمند است مطالب و آثار مطبوعاتی خود را به نشانی الکترونیکی info@az-photo.ir ارسال نمایند.

با تشکر
مدیریت سایت

اختصاصی آذ-فوتو
مجله الکترونیکی آذ-فوتو شماره 4 منتشر شد

"آذ-فوتو" چهارمین مجله الکترونیکی خود را در 54 صفحه شامل: نتایج چهارمین جشنواره عکس فیروزه – تبریز  1392، نوستالژی 18 سالگی استاد هادی شفائیه از فاصله 9 هزار و 750 کیلومتری، معرفی عکاس: فیروز زاهدی از فرید ارجمند، معرفی کتاب و انتشار کتاب عکس " روایت تصویری محله های تاریخی تبریز"، ده راه مهم نورپردازی تک چهره به ترجمه یعقوب کوشان و ... به صورت PDF منتشر کرد.

[ بیشتر ]

ش های سایت

فراخوان جشنواره ها و نمایشگاه های عکاسی

نا محدود

مهلت ارسال آثار:
31 مرداد 1394

مهلت ارسال آثار:
15 مرداد 1394
مهلت ارسال آثار:
5 مرداد 1394
مهلت ارسال آثار:
31 تیر 1394
مهلت ارسال آثار:
15 تیر 1394
فراخوان دومین نمایشگاه آفتاب هنر
دوسالانه بین المللی عکس گلستانه
جشنواره ملی عکس طبیعت جلوه های بهشت
فراخوان دومین جشنواره عکس دست دوم
پنجمین جشنواره سراسری عکس رضوی
  فراخوان نمایشگاه مجازی در سایت آذ-فوتو
فراخوان دومین نمایشگاه آفتاب هنر

دوسالانه بین المللی عکس گلستانه

جشنواره ملی عکس طبیعت جلوه های بهشت

دومین جشنواره عکس دست دوم

پنجمین جشنواره سراسری عکس رضوی
مهلت ثبت نام:
12 تیر 1394
 
     
 
جشنواره ملی عکس "بازار تاریخی اراک"
 
       
جشنواره ملی عکس "بازار تاریخی اراک"
 
       
           
شما نیز می توانید اخبار و جشنواره های خود را به نشانی info@az-photo.ir ارسال نمائید.
به منظور حمایت از عکاسان تبريز هزینه ارسال آثار به جشنواره ها به صورت گروهي را آذ-فوتو پرداخت خواهد کرد.
نا محدود
  بیش از 30 روز مانده به مهلت ارسال آثار
  کمتر از 30 روز مانده به مهلت ارسال آثار
  کمتر از 15 روز مانده به مهلت ارسال آثار
  کمتر از 5 روز مانده به مهلت ارسال آثار
   مهلت ارسال آثار به اتمام رسیده است
  نامعلوم
  عدم برگزاری جشنواره پس از اعلام فراخوان

آخرين ارسال هاي تالارگفتمان

عکس های پرتره بهتری بگیریم 0 1877 babakshaabani
فراخوان نمایشگاه مجازی در سایت آ 0 2913 babakshaabani
هانری کارته برسون 1 38431 mahdiabbas
صادقانه ترین نوع عکاسی 9 400558 babakshaabani
توصیه هایی برای عکاسی چهره 0 17621 babakshaabani
     

  برگزاری نشست "عکاسی شب" در مشهد
نشست و جلسه

نشستی با عنوان «عکاسی شب» توسط امیر حاجی‌عباسی سه‌شنبه ۹ تیر ۹۴ از ساعت ۲۱ تا ۲۲:۳۰ به میزبانی آموزشگاه «سیما» در مشهد برگزار می‌شود.

  طبق اعلام دست‌اندرکاران، در این جلسه پیش‌زمینه‌های عکاسی با نوردهی طولانی و نحوه کسب مهارت در این شاخه عکاسی بررسی خواهد شد. مباحث اصلی این نشست نیز عبارت از Long Exposure Photography، Light Paining و open flash خواهد بود.


برگزاری نشست "عکاسی شب" در مشهد

   شرکت در این نشست برای تمامی متقاضیان رایگان است و علاقه‌مندان می‌توانند در زمان اعلام شده به آموزشگاه «سیما» به نشانی مشهد، بلوار معلم، بین کوچه‌های ۳۴ و ۳۶، پلاک ۹۳۲ مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر هم می‌توانید با شماره تلفن ۳۸۶۹۱۵۵۱-۰۵۱ تماس بگیرید. 

سه شنبه، 9 تير ماه ، 1394 بازدید:3 نظرات نظر دهيد! ادامه اين مطلب 3 بار بازديد شده

  آثار Josef Polleross در گالری راه ابریشم
نمایشگاه

 نمایشگاهی از عکس‌های جوزف پولروس با همکاری بخش فرهنگی سفارت اتریش در تهران از پنجشنبه ۱۱ تیرماه ۹۴ به میزبانی گالری راه ابریشم گشایش می‌یابد.

  ماریا هولتر در متنی برای معرفی آثار این نمایشگاه می‌نویسد: «جوزف پولروس، از سال ۲۰۰۷ در حل تحقیق و بررسی نوعی از سبک سنتی تاریخ هنری اروپا در سری‌های سه‌گانه است. نمایش عکس‌ها در گروه‌های سه‌گانه که فارغ از هرگونه موضوعات مذهبی هستند، وسعت دید را گسترش و فضای جدیدی را برای تخیلات فراهم می سازد.  از طریق چشم دوربین پولروس، اشیاء روزمره، شرایط و پدیده‌های طبیعی همانند نور ساده یک آشپزخانه، گذرگاه‌ها، درختانی در گذر از تغییر فصول و سنگی در بستر یک رودخانه به واقعیت‌های جدید بصری تبدیل می گردند. از زمینه اصلی جدا و تفکیک و تجزیه شده، بی‌اراده به سوی  انتزاع رفته و فراتر از ریشه‌های خود می‌رود. جوزف پولروس در فوتوپینتینگ‌های خود به گونه‌ای کلامی، معنای اصلی عکاسی در یونان باستانی را توصیف می کند: نقاشی با نور.
 
  با استفاده از حرکات دقیق دوربین، هنرمند موضوعات خود را، به دور از وجود اصلی آنان، به کُرات و انتزاعات سوق می دهد. بازی ترکیبی او با نور، حالت‌ها و ساختارها، دریچه ای از نگاهی نوین را به طبیعت باز می‌کند. چه تصاویری از برگ ریزان سرخ و درخشان باشد که نقاشی‌های رنگ پاشی هرمان نیتش را به یاد می‌آورد، چه ردیفی از تنه‌های درختان لخت که نمادی از انتزاع هندسی را تداعی می‌کند. جوزف پولروس  در فوتوپینتینگ‌های خود به گونه‌ای تحسین‌برانگیز تاریخ پربار تأثیر متقابل نقاشی و عکاسی را که از زمان اختراع عکاسی هرگز جذابیت آن از بین نرفته است را دنبال می‌کند.»

گشایش: پنجشنبه ۱۱ تیر ۹۴ – ساعت ۱۶
نمایشگاه تا ۲۲ تیرماه ۹۴ هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۰ دایر است.
گالری شنبه‌ها و سایر تعطیلات رسمی دایر نیست.
تهران، خیابان شهید لواسانی غربی (فرمانیه)، بین خیابان آبکوه و آقایی، پلاک ۱۰۳، واحد ۲، گالری راه ابریشم

سه شنبه، 9 تير ماه ، 1394 بازدید:2 نظرات نظر دهيد! ادامه اين مطلب 2 بار بازديد شده

  جشنواره ملی عکس طبیعت جلوه های بهشت
جشنواره

نگاه شما ، دوربین شما واسطه های هستند برای ارایه مفاهیم هنری و تلفیق آن با فعالیت های بشر دوستانه ....

مهرورزی زیباترین رکن جشنواره جلوه های بهشت است و در این رهگذر ، عکس منعکس کننده لطاف مهرورزی انسان به انسان خواهد بود،نگاهی که تداوم زندگی بشر را تضمین خواهد نمود ، چرا که آینده بشر در گرو محبت است.

طبیعت بکر ایران زمین از البرز سرفراز تا عمق نیلگون خلیج فارس ،از شالیزار های سرسبز شمال تا کویر زیبای لوت، و از کوههای سر به فلک کشیده زاگرس تا پایتخت همیشه زنده تهران ، همه جلوه های ناب و ارزشمندی را برای به تصویر کشیده شدن دارند که نگاه عکاسانه شما آن راه جاودانه خواهد کرد.


دبیرخانه جشنواره ملی عکس طبیعت ، جلوه های بهشت

موضوع:
موضوع نمایشگاه :عکسهایی از طبیعت و چشم انداز های غیر شهری مناطق مختلف ایران
•شما می‌توانید عکس‌هایی از چشم اندازهای غیر شهری و طبیعت، بدون حضور انسان و عوامل انسانی و یا با حضور انسان و عوامل انسانی، عکس‌های چشم انداز پاناروما، HDR و غیره را ارسال کنید. ویرایش نرم افزاری عکس با رعایت اصل ذکر شده مجاز می باشد  واگر ویرایش استناد مکانی و زمانی  عکس را مخدوش کند،عکس پذیرفته نخواهد بود .
• مسئولیت قانونی و اخلاقی بروز یا احرازهرنوع تخلف با شخص شرکت کننده و تصمیم گیری نهایی به عهده هیات داوران و دبیر خانه خواهد بود.

اهداف :
این جشنواره با هدف پیوند هنر ، و امور بشردوستانه برگزار شده و پس از داوری :
 الف- کلیه آثارپذیرفته شده ،طی یک نمایشگاه به شکل چاپ شده در معرض بازدید عموم قرار میگیرد .
ب -  همچنین کارت پستال تعدادی از آثار پذیرفته شد (رجوع به بند "ب" جوایز **) برای فروش در معرض عموم قرار خواهد گرفت .
ج - در روز اختتامیه در ضیافتی که با حضور جمع کثیری از خیرین و به همت سازمان بهزیستی استان البرز برگزار میشود ، آثار دریافتی در معرض فروش قرار خواهد گرفت و کلیه وجوه دریافتی جشنواره ، برای امور خیریه عزیزان تحت پوشش سازمان بهزیستی استان البرز استفاده خواهد شد.

مقررات فروش
•کلیه حقوق آثار ارسالی باید متعلق به شخص شرکت کننده باشد و در صورت اثبات خلاف آن درهر مرحله، شرکت کننده مورد از جشنواره حذف خواهد شد.
•تعداد نسخه های کلی آثار و همچنین تعداد نسخه های قابل ارایه برای فروش در جشنواره باید توسط شرکت کننده ذکر شود. ( در صورت وجود محدودیت )
•در صورت وجود محدودیت در زمینه قیمت آثار ،هنگام ارسال آثار حتما در بخش توضیحات ذکر کنید. ( با توجه به خیریه بودن جشنواره حتی الامکان از ارسال آثاری که دارای محدودیت قیمت هستند  خودداری کنید)
•به همت وب سایت SIB.IR برای آثار فروخته شده در حراجی شناسنامه صادر خواهد شد.صاحب اثر در صورت تمایل می تواند سایر نسخه های اثر خود را از طریق این سایت بفروش برساند .

- کلیه آثار همراه با یک شناسنامه چاپی که در آن جزییات اثر و مشخصات هنرمند تولید کننده اثر ذکر شده ، بفروش می رسد . هنرمند از فروش اثر به شما آگاه و راضی بوده و بابت آن حق التالیف دریافت می کند و نسبت به شرایط ذکر شده در شناسنامه به خریدار متعهد خواهد بود.

شرایط عمومی جشنواره:
۱-  شرکت برای تمامی هنرمندان و علاقه مندان عکاس در این جشنواره آزاد است.
2-  هر عکاس می‌تواند حداکثر ۱۰ قطعه عکس به صورت سیاه و سفید یا رنگی برای جشنواره انتخاب و از طریق سایت جشنواره به شکل اینترنتی ثبت نام نموده و ارسال بنماید.
3- فایل های ارسالی باید در ابعاد حداقل 1500 پیکسل در ضلع بزرگ تر و حداکثر 500 kb ارسال شوند.
4- داوری به شکل دیجیتال انجام می‌شود و در صورت راه یابی آثار، از طریق دبیرخانه اطلاع رسانی و سپس فایل عکس راه یافته با فرمت Tiff و حداقل با عرض ۳۰ سانتی متر و با دقت DPI ۳۰۰ از هنرمند دریافت می‌شود.
5 -  نگاتیو یا اسلاید اثر و در مورد عکسهای دیجیتال (فایل خام  یا اصلی عکس) باید نزد صاحب عکس موجود باشد. و در صورت نیاز به دبیر خانه ارایه شود.
6-  عکس های انتخاب شده در اندازه پنجاه در هفتاد سانتی متر چاپ و در نمایشگاه در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
7-  به عکاسانی که آثارشان به نمایشگاه راه می‌یابد لوح تقدیر و گواهی پذیرش در نمایشگاه ارسال خواهد شد(بدیهی است ، آثاری که کیفیت لازم برای چاپ را دارا نباشند از جشنواره حذف خواهند شد).
8 - برگزار کننده حق استفاده از عکسهای پذیرفته شده را در نشریات، مطبوعات، سایت اینترنتی و دیگر موارد تبلیغاتی، در ارتباط با این جشنواره را داشته و امتیاز به نمایش در آوردن آن‌ها در سایر مکان‌ها در داخل و خارج از کشور را برای خود محفوظ نگه می‌دارد.
9-  تکمیل فرم تقاضای شرکت در جشنواره و ارسال عکس به معنای اعلام موافقت با تمامی مقررات جشنواره می‌باشد و تصمیم گیری در مورد مسائل پیش بینی نشده به عهده برگزار کننده جشنواره است.

جوایز:
هیئت داوران متشکل ازسه کار‌شناس و هنرمند پس از داوری جوایز زیر را به برگزیدگان اهدا خواهند کرد.
الف- به پنج نفر از برگزیدگان بدون اولویت ، هرکدام لوح زرین و سکه تمام بهار آزادی اهدا خواهد شد.
ب- **از 5 عکس برگزیده جشنواره  کارت پستال (با تیراژ دلخواه) چاپ خواهد شد.

گاهشمار جشنواره:
آخرین مهلت ارسال آثار: 5 مرداد ماه 1394
انتخاب و داوری عکس‌ها:  12 مرداد
اطلاع رسانی عکسهای پذیرفته شده: 14 مرداد

دبیر جشنواره: محمد رضا جهانشاهلو
هیئت داوران: فرید ثانی ، بردیا (مهدی)سعادت ، علی اکبری

 برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با دبیرخانه جشنواره به شماره تلفن :   026-32554673 فکس :026-32548842 تماس بگیرید.

برای ارسال آثار به اینجا مراجعه کنید.

پنجشنبه، 4 تير ماه ، 1394 بازدید:88 نظرات نظر دهيد! ادامه اين مطلب 88 بار بازديد شده

  آثار دومین جشنواره‌ عکس خیام در اصفهان
نمایشگاه

عکس‌های برگزیده‌ی دومین جشنواره‌ی بین‌المللی عکس خیام از روز 5 شنبه چهارم تیر‌ماه 94 در موزه هنرهای معاصر اصفهان به نمایش درمی‌آیند.

بعد از برگزاری نمایشگاه آثار منتخب دومین جشنواره بین المللی عکس خیام  برج میلاد تهران، نگارخانه ایده پارسی، کرج، قم، کرمانشاه، قزوین و بابل نمایشگاه شماره 8 این آثار، با همکاری موزه هنرهای معاصر و سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان برپا خواهد شد.

مراسم گشایش این نمایشگاه باعکس هایی در چهار موضوع آزاد رنگی، آزاد تک رنگ، سفر و خلاقه در روز پنجشنبه چهارم تیر‌ماه 94 برگزار و نمایشگاه تا بیست و چهارم تیرماه ادامه می یابد. همچنین کتاب جشنواره مربوط به تمامی شرکت کنندگان استان اصفهان در مراسم افتتاحیه توزیع خواهد شد.

جشنواره بین‌المللی عکس خیام تنها جشنواره جهانی ایرانی است که زیر نظر فیاپ و PSA برگزار می شود. از میان 2۵هزار عکس رسیده به این جشنواره از سوی 2789 عکاس از 75 کشور، نهایتا ۱6۰ عکس به عنوان آثار برگزیده معرفی شده و در قالب کتابی به چاپ رسیدند.

شایان ذکر است مراسم معرفی برگزیدگان و اهدای جوایز دومین جشنواره بین‌المللی عکس خیام دوشنبه، ۱۸ اسفندماه ۹۳ در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار شد.


افتتاح نمایشگاه و توزیع کتاب : پنجشنبه چهارم تیر‌ماه 94ساعت10:30
نمایشگاه تا بيست وچهارم تیر‌ماه سالجاری هر روز ازساعت 9 تا 13 و  16 تا 19 برای بازدید عموم باز است.
اصفهان، خیابان استانداری، موزه هنرهای معاصر اصفهان

مرتبط:
دومین جشنواره بین‌المللی عکس خیام +
جوایز دومین جشنوارهٔ بین‌المللی عکس خیام +
ورک شاپ های جشنواره بین المللی عکس خیام +
کارگاه‌ دومین جشنواره عکس خیام در مشهد +
اطلاعیه دومین جشنواره بین المللی عکس خیام +
کارگاه‌ دومین جشنواره عکس خیام در تبریز +
کارگاه‌ دومین جشنواره عکس خیام در کرج +
آغاز داوری دومین جشنوارهٔ بین‌المللی عکس +
توزیع کتاب دومین جشنوارهٔ عکس خیام +
نمایشگاه دومین جشنواره‌ عکس خیام در قم +
آثار دومین جشنواره‌ عکس خیام در کرمانشاه +
آثار دومین جشنواره‌ عکس خیام در قزوین +
آثار دومین جشنواره‌ عکس خیام در بابل +

چهارشنبه، 3 تير ماه ، 1394 بازدید:22 نظرات نظر دهيد! ادامه اين مطلب 22 بار بازديد شده

  جشنواره ملی عکس "بازار تاریخی اراک"
جشنواره

اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نخستین جشنواره ملی عکس «بازار تاریخی اراک» را با هدف فرهنگ سازی، حفظ و نگه داری از میراث فرهنگی و ایجاد فضایی برای همگرایی در مشارکت و «بازار تاریخی اراک» با همکاری انجمن عکاسان استان مرکزی برگزار می کند.

1) اهداف:
- پژوهش و گردآوری اطلاعات تصویری از تاریخ گذشته‌ی بازار اراک در تعامل با پژوهش‌گران، علاقه‌مندان، کسبه و ساکنان «بازار تاریخی اراک».
- رویکرد عکاسانه به بازار اراک به عنوان تاثیر گذارترین میراث فرهنگی بافت شهری در جریان زندگی مردم در کلانشهر اراک.
- ایجاد زمینه مشارکت هنرمندان و عامه مردم در جهت همکاری برای عکاسی از «بازار تاریخی اراک».
- آسیب شناسی و شناخت ویژگی‌ها و عناصر تشکیل دهنده‌ی بازار در زمینه حفظ و احیای هویت فرهنگی و کارکردهای اقتصادی و اجتماعی «بازار تاریخی اراک».


2) موضوع:
الف - معماری
عکاسی با رویکرد ارائه ویژگی های فرهنگی و معماری دوران قاجار با بکارگیری نور محیط از مجموعه بازار شامل:
 سراها، تیمچه ها، کاروانسراها، گذرها، مدرسه و مسجد بازار
ب- مستند اجتماعی
- تاثیرنامطلوب عوامل انسانی و نوسازی‌های اخیر بر تغییر و تخریب معماری بازار.
- تاثیراحتمالی وقایع طبیعی بر بناهای تاریخی و تعمیم آن به بازار.
- نقش فرهنگی مجموعه بازار در کاهش آسیب های اجتماعی.

3) بخش های جشنواره:
بخش حضوری (اصلی):
این بخش بین عکاسان به صورت حضوری و در مدت سه روز انجام می شود.( عکاسان مدعو بومی، غیر بومی و  عکاسان آزاد )
برای شرکت در این بخش علاقمندان می‌بایست از طریق ایمیل جشنواره ثبت‌نام کنند.
بخش غیر حضوری :
در این بخش عکس هایی مورد پذیرش است که از سال 1385 تا 1394از «بازار تاریخی اراک» به صورت دیجیتالی تهیه شده باشند .
بخش جنبی :
در این بخش عکس هایی مورد پذیرش است که به روش مستند و یا آلبوم خانوادگی از دوران قاجار و با ورود دوربین عکاسی به اراک از ابتدا تا سال 1370 از این بازار به روش آنالوگ تهیه شده باشند( حتی الامکان تاریخ عکسبرداری ارائه شود).
تبصره: لازم بذکر است اصل عکس‌‌ها و یا نگاتیو آن ها بعد از تهیه نسخه دیجیتالی به صاحبان آثار بازگردانده می شود.

4) ثبت نام اولیه :
ثبت‌نام اولیه اینترنتی برای تمام شرکت‌کنندگان بومی و غیربومی الزامی است.
- ثبت‌نام اولیه اینترنتی از طریق پست الکترونیکی، به نشانی arakfestival@gmail.com صورت می‌گیرد.
به منظور ارتقای کیفیت عکس‌های ارسالی برای جشنواره، یک اردوی عکاسی برای عکاسان استان مرکزی و یک اردو برای عکاسان دیگر شهرهای کشور که مایل به شرکت در بخش حضوری جشنواره هستند، برگزار خواهد شد.
- دعوت شدگان در این اردو‌ها مهمان برگزارکننده بوده و در این مدت تمامی هزینه‌های پذیرایی و اقامت عکاسان دعوت شده غیر بومی توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی پرداخت خواهد شد.
- متقاضیان بومی و غیر بومی شرکت در اردوها باید رزومه‌ی هنری (سوابق عکاسی) خود را در قالب فایل word  به انضمام هفت قطعه عکس از بازار های تاریخی ایران ترجیحا «بازار تاریخی اراک» و فرم تکمیل شده برای دبیرخانه ارسال نمایند تا با نظر هیات انتخاب با توجه به کارنامه عکاسی متقاضیان، از آنان دعوت به عمل آید.
- ضمنا امکان حضور عکاسان غیر مدعو به صورت آزاد با هزینه شخصی خود در بخش حضوری جشنواره وجود دارد.
- تعداد مدعوین در این بخش 35 عکاس غیر بومی خواهد بود.( محدودیتی برای حضور عکاسان بومی و آزاد نیست )

5) آیین نامه :

- شرکت در این جشنواره برای تمام عکاسان(حرفه‌ای و آماتور) آزاد است.
- جشنواره در سه بخش حضوری ، غیر حضوری و جنبی برگزار خواهد شد.
- هر شرکت کننده می تواند حداکثر با 15 فریم تک عکس در جشنواره شرکت نماید.
- ارسال اثر به جشنواره به دو طریق ارسال پستی و ارسال به ایمیل جشنواره  (arakfestival@gmail.com) امکان پذیر خواهد بود. (سعی شود عکس‌ها با عنوان ارائه گردد)
- عکس‌های خود را بدین ترتیب نامگذاری کنید: اگر نام عکاس سهیل قربانی است، نخست نام خانوادگی، سپس نام و درآخر شماره ترتیب را بنویسید: ghorbanisoheil01
- بر روی DVD و یا متن ایمیل ارسالی نام و نام خانوادگی و شماره تماس خود را بنویسید.
- شرکت کنندگان بخش غیر حضوری نیز می‌بایستی همراه با آثار خود، یک قطعه عکس پرسنلی و فرم شرکت در جشنواره را به طور کامل تکمیل و ارسال نمایند.
- عکس‌های تحویلی بر روی  DVD، الزاماً با دو فرمت JPEG و RAW ضبط و به دبیرخانه تحویل داده خواهند شد ( ارائه فرمت RAW برای عکس‌های بخش غیر حضوری الزامی نیست.)
- در صورت ارسال عکس توسط ایمیل جشنواره در بخش غیر حضوری ، آثار باید با فرمت jpg و اندازه ضلع بزرگ حداقل 1500 pixel با حجم حداکثر 1 مگابایت ارسال شود. بعد از پذیرش اثر باید سایز اصلی عکس در قالب فرمت JPG به دبیرخانه ارسال گردد( در صورت عدم ارسال اصل عکس از مرحله داوری حذف خواهد شد)
- فقط آثار مستند پذیرفته می‌شوند و هرگونه دخل و تصرف که سندیت عکس را مخدوش کند در عکس نباید انجام گیرد .ولی تصحیح نور و رنگ مجاز است(تصاویر با تکنیک HDR  وپانوراما و ۳۶۰پذیرفته می‌شود)
- به عکاسانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد، گواهی شرکت در جشنواره اهدا خواهد شد.
- برگزار کننده حق استفاده از عکس‌ها را برای چاپ در کتاب، بروشور ، پوستر و ... را با ذکر نام عکاس خواهد داشت.
- تصمیم گیری در مورد مسائل پیش بینی نشده به عهده برگزارکننده خواهد بود.
- ارسال اثر و شرکت در جشنواره به منزله اعلام مالکیت معنوی عکس‌هاست. در صورت اثبات خلاف آن در هر مرحله موجب خذف عکس های ارسالی شده و مسئولیت اخلاقی و حقوقی آن نیز متوجه ارسال کننده خواهد بود.ضمنا هرگونه عنوان، جایزه و امتیازی که به ارسال‌کننده تعلق گرفته باشد از وی پس گرفته خواهد شد.
- تکمیل فرم شرکت و ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات جشنواره است .

6) ستاد جشنواره :

•    رییس جشنواره:  سید محمد حسینی، مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی
•    شورای سیاست گزاری:  سید محمد حسینی، علی رضا عزیزی، مرتضی کریمی، محمد منتظری،     سید حسن حسینی، عادل عزیزی.
•    کارشناسان بازار :   افسون نیک پور، قاسم فضلی.
•    دبیر جشنواره :   عادل عزیزی.
•    مدیر اجرایی : محمد اسدی.
•    مسئول نمایشگاه و کارگاه ها : آرش صحرانورد.
•    روابط عمومی و تبلیغات : سمیه انصاری، مهری کارخانه، محسن مختاری.

7) هیات داوری و ارزیابی آثار:
•    محمدمهدی رحیمیان، فرهاد سلیمانی، حمید رضا مجیدی.

8) گاهشمار جشنواره :
•    شروع ثبت‌نام اولیه اینترنتی: از زمان انتشار فراخوان
•    پایان مهلت ثبت‌نام اولیه اینترنتی: پایان روز دوازدهم تیر ماه 1394
•    اعلام اسامی منتخبین غیربومی مدعو: پانزدهم تیر ماه 1394
•    ثبت‌نام حضوری شرکت‌کننده‌های بومی و آزاد: بیست و هفتم تیر ماه 1394
•    ثبت‌نام حضوری و اسکان شرکت‌کننده‌های غیربومی: بیست و هشتم تیر ماه 1394
•    شروع عکاسی بخش حضوری: پس از ثبت نام حضوری
•    زمان تحویل آثار بخش حضوری به دبیرخانه: از ساعت 8 تا 10 صبح روز 30 تیر ماه 1394
•    آخرین مهلت ارسال آثار بخش غیر حضوری: پایان ساعت اداری روز 20 تیر ماه 1394
•    داوری و ارزیابی آثار بخش غیر حضوری: 26 تیر ماه 1394
•    داوری و ارزیابی آثار بخش حضوری: 30 تیر ماه 1394
•    مراسم اختتامیه ، اهدای جوایز و افتتاح نمایشگاه: 31 تیر ماه 1394

9) جوایز :
جوایز در بخش حضوری:
•    سه نفر برگزیده و به صورت هم تراز: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 10 میلیون ریال جایزه نقدی.
•    تقدیر رئیس جشنواره: لوح تقدیر و مبلغ 5  میلیون ریال.
•    تقدیر دبیر جشنواره: لوح تقدیر و مبلغ  5  میلیون  ریال.
•    تقدیر استانی: لوح تقدیر و مبلغ 3 میلیون ریال
جوایز در بخش غیر حضوری:
•    سه نفر برگزیده و به صورت هم تراز: تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ 8 میلیون ریال جایزه نقدی.
•    تقدیر رئیس جشنواره: لوح تقدیر و مبلغ 3  میلیون ریال.
•    تقدیر دبیر جشنواره:  لوح تقدیر و مبلغ 3  میلیون  ریال.

جوایز بخش جنبی:

•    به تمامی شرکت کنندگان در این بخش لوح یادبود به همراه جایزه نقدی اهدا خواهد شد.

10) دبیرخانه :
•    شماره 1 (جهت ارسال پستی) : استان مرکزی، اراک، شهرک شهید بهشتی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی – ساختمان شماره یک- دبیر خانه جشنواره ملی عکس    «بازار تاریخی اراک».
تلفکس : 08634032561
•    شماره 2 (فعال در ایام برگزاری جشنواره و اردوها ) : بازار تاریخی اراک ، سرای کتاب فروش ها - دبیر خانه جشنواره ملی عکس «بازار تاریخی اراک».

چهارشنبه، 3 تير ماه ، 1394 بازدید:133 نظرات نظر دهيد! ادامه اين مطلب 133 بار بازديد شده

 
وضعیت آنلاین
در حال حاضر 28 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش امديد ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .

تبلیغات شما
تبلیغات در آذ-فوتو

تبلیغات شما
شیوه‌های دیدن

آمار کاربران

مطالب گذشته
شنبه، 30 خرداد ماه
· برگزاری کلاس عکاسی نوید عزیزی
· آثار میثم حسنلو در خانه هنرمندان ایران
· عکاسی " نوشتن با زبان تصویر"
· اولین دوره نمایشگاه "فصل عکاسی هرمزگان"
يكشنبه، 24 خرداد ماه
· چاپ دوم کتاب عکس بهشت شور
· تکذیب ضرب و شتم عکاسان توسط وزارت ارشاد
· آثار دومین جشنواره‌ عکس خیام در بابل
سه شنبه، 19 خرداد ماه
· نخستین جشنواره عکس یک روز خوب
· نمایشگاه گروهی عکس "چشم سوم" در تبریز
· سرقت هنری از استیو مک کاری
· "چارگوش" در گالری راه ابریشم
يكشنبه، 10 خرداد ماه
· برگزیدگان جشنواره ملی عکس سلامت نیشابور
· آثار دومین جشنواره‌ عکس خیام در قزوین
جمعه، 8 خرداد ماه
· عکاسان باید نسبت به محیط ناسالم واکنش نشان د
· نمایشگاه "شمارش معکوس تا بهشت"
· نمایشگاه گروهی نقاشی و عکاسی در گالری رج
· فراخوان دومین جشنواره عکس دست دوم
· هفتمین نمایشگاه عکس های برتر سال دوربین.نت
· مراسم پایانی جشنوارهٔ نقد بنا و فضای شهری
· انتصاب مدیریت جدید موزهٔ عکسخانهٔ شهر
چهارشنبه، 6 خرداد ماه
· معرفی دبیر تخصصی جشنواره عکس رضوی
يكشنبه، 3 خرداد ماه
· فراخوان پنجمین جشنواره سراسری عکس رضوی
· آیین نخستین جشنوارهٔ "نقد بنا و فضای شهری&
· برگزیدگان پنجمین جشنواره ملی عکس بیرجند
· بنای متروکه‌ای که با عکس زنده می شود
· کتاب عکس “اربعین” منتشر شد
چهارشنبه، 30 ارديبهشت ماه
· نمایشگاه عکس عجایب خلقت د ر اردبیل
· آثار صمد قربان زاده در گالری محسن
· انتشار فصل دوم کتاب تهران، شهر زندگی
· "فرش خاکستر" در گالری مهروا

مطالب قدیمی تر

وبلاگ های عکاسان

پایگاه اطلاع رسانی آناج

جلال شمس آذران

بهراد مصطفایی

علی گرامی فر

حسین جاودانی

امین حسینی

ابراهیم نیک خو

محمدرضا طهماسب پور

نازنین طباطبایی یزدی

منصوره معتمدی

مهدی مقیم‌ نژاد

یدالله ولی‌زاده

اسماعیل عباسی

داریوش کیانی

نعما م. روشن

کیارنگ علایی

کاوه بغدادچی

بابک شعبانی


تبلیغات شما
مجله الکترونیکی آذ فوتو

تبلیغات شما
شیرژیان

کلیه حقوق این مجموعه طبق قانون کپی رایت متعلق به سایت az-photo.ir می باشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright .:: Az-Photo ::. ©  2008-2015
Director: Babak Shaabani
Chief Clerk: Elnaz Farahbakhsh
E-mail: info@az-photo.ir
Tel: 09352579284 - 09147587649

  

PHPNuke Farsi [MT Edition] Project By PHPNuke.ir